Vinter og sne....tralalala

Endelig flott vintervær, masse snø og god tid til å nyte det hele. Flaks at det er jul og snø samtidig. Jeg har friskt i minne enkelte tidligere romjuler (kan man skrive det?) der det har vært heller trist vær- og føremessig.

Selv om vi bor ganske så bymessig, er vi kjempeheldige som noen jorder og en liten skog like ved, i tillegg til skøytebane. Skispor blir kjørt opp nesten før snøen har lagt seg og isen var på plass Lille julaften. 
Isen var kanskje ikke optimal, den var ganske ujevn, men for en liten kar som skulle teste skøyter for første gang var det helt perfekt.




I går måtte vi bare ut på ski. Junior ville gjerne gått mye lenger, men det var litt kaldt..








Og etter skøytedebuten var det på tide med litt ordentlig kosemat:
Kakao og lapper



Kakoen er av den lettvindte, men gode varianten med kakao og sukker som vispes ut i varm melk, med en smak av kanel, kardemomme og vaniljesukker.
Røren til lappene er litt vaffelrøreaktig, men med litt mer sukker enn sundt er + en god slump kardemomme og litt kanel.  Serveres varmt med sukker, syltetøy og rømme - godt blandet med kalde kinn, stolte debutanter og sultne mager.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ragnhild Ingeborg

Ragnhild Ingeborg

41, Skedsmo

Ladies and gentlemen, Boys and girls. Step right up, step right up. Come closer, you won't believe your eyes Behind this curtain. Witness something you've never seen, before, Heard before, dreamt before. The most amazing show on earth - Denne intro'n på Enter the Circus av Christina Aquilerea er ganske så stilig. Nå skal jeg ikke påstå at denne bloggen vil bli "The most amazing show on earth", men håper den kan være til nytte og glede for noen, alternativt et lite tidsfordriv på "surfeveien" for andre. Det er iallefall en glede for meg å pusle med i en travel hverdag. Jeg er også på Twitter som @RagOrj og på mail: roxy_at(at)hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits