Det kreative hjørnet

Etter tips fra Atelier Kari har jeg "bakt" meg en iskrans. Siden jeg ikke eier en form som passet, var jeg så heldig å få låne en av min kjære kollega. Tusen takk.

Kransen ble veldig fin, og veldig lett å lage. Det tok ca et døgn ute i snøen før alt vannet var frosset. Men jeg var litt bekymret da gradene krøp over 0... Kransen er LITT avhenging av kuldegrader for å kunne henge der og glede oss som ser den. Heldigvis krøp gradene ned på riktig side, og været fremover tegner til at jeg kan ha glede av kransen i lang tid.Dette må da være den perfekte julepynt - som forsvinner av seg selv når det blir varmere i været.

2 kommentarer

Theresa

01.jan.2010 kl.13:21

Oh, den ble VELDIG FIN!

Ragnhild

01.jan.2010 kl.16:26

Ja ikke sant - neste jul blir det fler!

Skriv en ny kommentar

Ragnhild Ingeborg

Ragnhild Ingeborg

41, Skedsmo

Ladies and gentlemen, Boys and girls. Step right up, step right up. Come closer, you won't believe your eyes Behind this curtain. Witness something you've never seen, before, Heard before, dreamt before. The most amazing show on earth - Denne intro'n på Enter the Circus av Christina Aquilerea er ganske så stilig. Nå skal jeg ikke påstå at denne bloggen vil bli "The most amazing show on earth", men håper den kan være til nytte og glede for noen, alternativt et lite tidsfordriv på "surfeveien" for andre. Det er iallefall en glede for meg å pusle med i en travel hverdag. Jeg er også på Twitter som @RagOrj og på mail: roxy_at(at)hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits