Min sønn kunstneren - han blir det sikkert noe stort av

Min sønn ♥ kunstneren bidrar i dag med to tegninger. Det er STOR produksjon om dagen og det er mye det samme tema. Biler, nisse, biler, nisser - og kanskje en bil til. Og enda en nisse. Noen av dem er virkelig verdt en titt - de publiseres derfor her.


Nisse 1
.. og nisse 2

Når det ikke er nok ark i barnehagen, går de løs på maling på barna. I går kom min sønn hjem med helt rødt fjes - han var da ildmannen. I dag er han grønn - og naturlig nok soldat.. I morgen er ønsket å bli hvit med svarte prikker, men mamma'n hans har ikke helt fått med seg hva det skal forestille. Bilder kommer kanskje av dette merkelige fenomenet..
http://www.julenissen.no/

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ragnhild Ingeborg

Ragnhild Ingeborg

41, Skedsmo

Ladies and gentlemen, Boys and girls. Step right up, step right up. Come closer, you won't believe your eyes Behind this curtain. Witness something you've never seen, before, Heard before, dreamt before. The most amazing show on earth - Denne intro'n på Enter the Circus av Christina Aquilerea er ganske så stilig. Nå skal jeg ikke påstå at denne bloggen vil bli "The most amazing show on earth", men håper den kan være til nytte og glede for noen, alternativt et lite tidsfordriv på "surfeveien" for andre. Det er iallefall en glede for meg å pusle med i en travel hverdag. Jeg er også på Twitter som @RagOrj og på mail: roxy_at(at)hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits