Om alt og ingenting - og i alle fall ikke noe særlig om Obama

Her går det unna. Damen har litt vel mye å holde på med om dagen, slik at kreativiteten til glede og forargelse for lesehungrige er noe redusert. Forrige ukes ferie var deilig, men all deles ikke noe sjakktrekk ifht det som skal gjøres i min betalte jobb.. Så her sitter jeg, men tall i lange rekker samtidig som jeg skrive noen ord.I dag måtte jeg jo dessuten følge med på Obamaramaet som har bredt om seg fra tidlig morgen til  - ja det holder vel på enda. Og enda har jeg ikke fått lest den gudeforklarte talen.

Jeg får ta det igjen i morgen - etter at jeg har fått Will Smith med frue på nært hold! Ja, den sedvanlige fredagskosen byttes ut med champagne og celebert selskap i Oslo Spektrum. Nei ikke fredagskosen - mine stakkars kolleger må klare seg på julebord uten mitt blide åsyn. Hvordan skal DET gå? Jeg får være med dem i ånden.. (NOPE)

Tallene kaller - siden er det så utrolig mange av dem tar det litt tid.. Og i morgen VELDIG tidlig skal poden være pynta og klar med glitter både her og der i barnehagen, så da blir det nattarbeid her. (jada  - har bare meg selv å takke...) Lucia-sangen sitter iallefall som et skudd, skjorta er strøket og vekkerklokka stilt. Skal være glad når dette er over.. og alle juleavslutninger det samme. Mer om det senere.

Som en nær venn av meg en gang sa: "I'll be back""

2 kommentarer

Mitt liv med Anorexia

10.des.2009 kl.23:15

Veldig fin blogg <3

Ragnhild

10.des.2009 kl.23:39

Tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

Ragnhild Ingeborg

Ragnhild Ingeborg

41, Skedsmo

Ladies and gentlemen, Boys and girls. Step right up, step right up. Come closer, you won't believe your eyes Behind this curtain. Witness something you've never seen, before, Heard before, dreamt before. The most amazing show on earth - Denne intro'n på Enter the Circus av Christina Aquilerea er ganske så stilig. Nå skal jeg ikke påstå at denne bloggen vil bli "The most amazing show on earth", men håper den kan være til nytte og glede for noen, alternativt et lite tidsfordriv på "surfeveien" for andre. Det er iallefall en glede for meg å pusle med i en travel hverdag. Jeg er også på Twitter som @RagOrj og på mail: roxy_at(at)hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits