Gi en julegave med mening

Etter noen handleturer nå i "stria" med lange handlelister og stigende frustrasjon: Hva i all verden skal jeg finne på å gi til den og den og ikke minst DEN??" så er hjelpen heldigvis snublende nær: et utall av nettsteder som tilbyr hjelp til en med langt framskredet gave-idè-tørke og liten lyst til å bruke kvelder og netter til å pønske ut den ideelle julegave, og aller helst ikke vil bruke tid på å løpe rundt sammen med alle andre i saueflokken.. Og i alle fall ikke ende opp med Esso-gaver den 24.12.  

Men det finnes hjelp:
http://www.julegavetips.com/
http://www.webby.no/julegaver/
http://www.sidene.no/jul/julegavetips/julegavetips.htm - og dette er bare de første som kom opp på Google.. Så det er håp for alle.


En alternativ variant uten det store pengemaset fant jeg også. 

MEN stopp en halv - det beste julegavetipset er noe helt annet: Kjøp et fadderbarn - ja ikke bokstavelig, men gi bort et fadderskap. Det er utrolig mange som trenger en smule av vår overflod mye mer enn vi og våre venner og slektninger som har det meste av alle slag. Både egen panne til steking av ribbe MED egnet rist og alle andre unyttige ting - se f.eks her: Gadgets.no 

Fadderskap ordner du fort via denne linken.
Den første SOS-barnebyen i Norge ble åpnet i 2009, les mer om det her:  Og mange frivillige, både store og små i Skedsmo har samlet inn penger til et eget Skedsmohus i barnebyen i Latvia, mer om det finner du her 

En slik gave gjør godt både når den gis og i lang tid framover. scan0038
 Gi bort et fadderskap!!Her er vårt ekstra-barn; New, 15 år, som bor i Thailand, og som vi har hatt som fadderbarn i mange år, sikkert 10! (husker ikke så langt tilbake faktisk!

2 kommentarer

www.shoppemamma.com

08.des.2009 kl.22:08

hehe, esso-gaver er vel noe av den største skrekken!

Kjekk og artig blogg du har :-)

Sjefen

08.des.2009 kl.23:55

Hei - tusen takk, det var hyggelig!

Nå har jeg heldigvis aldri havnet på Esso, julegavene er for det meste i hus i god tid. Men det gjør seg ikke så godt på trykk :)

Netthandel derimot - i motsetning til folkevrimmelkaos på kjøpesenterne - har jeg stor sans for, og benytter flittig selv jeg har flust med butikker rett borti gata! Så jeg skal sjekke ut mer på shoppesiden din/deres :) - men ikke i natt..

Skriv en ny kommentar

Ragnhild Ingeborg

Ragnhild Ingeborg

41, Skedsmo

Ladies and gentlemen, Boys and girls. Step right up, step right up. Come closer, you won't believe your eyes Behind this curtain. Witness something you've never seen, before, Heard before, dreamt before. The most amazing show on earth - Denne intro'n på Enter the Circus av Christina Aquilerea er ganske så stilig. Nå skal jeg ikke påstå at denne bloggen vil bli "The most amazing show on earth", men håper den kan være til nytte og glede for noen, alternativt et lite tidsfordriv på "surfeveien" for andre. Det er iallefall en glede for meg å pusle med i en travel hverdag. Jeg er også på Twitter som @RagOrj og på mail: roxy_at(at)hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits