Lei av matpakka di?

Hvorfor ikke lage en helt ny en? Disse brødskivene er da ikke allverdens spennende, iallefall ikke etter noen timer i veska, med mindre du er heldig og har et kjøleskap i nærheten. Eller en kantine med litt utvalg med subsidierte priser..
Hvorfor ikke ta med rester fra middagen i går, noen tomater, noen druer og noen biter med ost? Eller en paibit med salat til + noen nøtter og rosiner. Hva med noen biffbiter med syltet agurk og remulade? Til det kan du f.eks bruke denne:

laptoplunch

Her er det plass til alt, både til lunsj og et lite måltid (sånn TO-mat som jeg kaller det) til så ikke hungeren tar overhånd før middagen er på plass.
Vanlig plastikkbokser er selvsagt en løsning, MEN denne inneholder alt, t.o.m bestikk. OG for den som måtte være litt skeptisk - det tar ikke lenger tid å lage dette enn å smøre et par skiver... Min kollega og jeg har fått ganske mange kommetarer og lange blikk på våre litt mer kreative lunsjer :)
Denne og andre produkter i samme kategori finner du her: Laptoplunches.com

Alternativt forslag til frokost i samme slengen:

"Frokostkrem" (eller noe i den dur..) - nok til 2 passe frokostsultne sjeler
300 g Cottage Cheese
1/2 dl fløte
1 dl Fun-saft (bringebær eller skogsbær eller noe sånt)
1/4 dl fibrex (fås i Sverige, men kruskakli eller noe annet grovt duger også - eller du kan droppe det)
Noen bær etter smak + noen nøtter (jeg synes bringebær, blæbær, valnøttter og mandler gjør susen)

Kjør cottage cheesen, fløten og saften med stavmikser til det blir kremet, fordel det i to skåler, dryss over fibrex og legg på en neve bær/nøtter. Enjoy!

Egner seg også godt til å stå noen dager i kjøleskapet eller for lengre tid i frysern. Det tar meg nøyaktig 5 minutter (ok, kanskje 7 da) å lage frokost for et par uker!!

Én kommentar

Theresa

03.des.2009 kl.21:24

OG det smaker fantastisk!!! :-D

Skriv en ny kommentar

Ragnhild Ingeborg

Ragnhild Ingeborg

41, Skedsmo

Ladies and gentlemen, Boys and girls. Step right up, step right up. Come closer, you won't believe your eyes Behind this curtain. Witness something you've never seen, before, Heard before, dreamt before. The most amazing show on earth - Denne intro'n på Enter the Circus av Christina Aquilerea er ganske så stilig. Nå skal jeg ikke påstå at denne bloggen vil bli "The most amazing show on earth", men håper den kan være til nytte og glede for noen, alternativt et lite tidsfordriv på "surfeveien" for andre. Det er iallefall en glede for meg å pusle med i en travel hverdag. Jeg er også på Twitter som @RagOrj og på mail: roxy_at(at)hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits