Kaffekoppen min fra Starbucks

kaffekoppen min

 - med dette egenlagde mønsteret inni med alle mine favoritter på. Koppen ble brukt hver dag! Med kaffe fra kaffemaskinen hjemme medbrakt i bilen og inn på jobb, var dette en veldig god start på dagen. Også sprakk den!!! Æsj!  Kanskje derfor jeg ikke finner den på nettet... muligens ikke et veldig varig produkt... Men de har mange andre fine kopper og kar her på Starbucks. Om noen har lyst til sjekke da. God kaffe har de også.. Det er kanskje det de egentlig driver med.

Kaffemaskinen er forresten den beste investeringen vi har gjort på lang tid! Kaffedrikingen har derved ikke avtatt i noen grad siste året.

Jeg sørger fortsatt over koppen. Ønsker meg en ny en!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ragnhild Ingeborg

Ragnhild Ingeborg

41, Skedsmo

Ladies and gentlemen, Boys and girls. Step right up, step right up. Come closer, you won't believe your eyes Behind this curtain. Witness something you've never seen, before, Heard before, dreamt before. The most amazing show on earth - Denne intro'n på Enter the Circus av Christina Aquilerea er ganske så stilig. Nå skal jeg ikke påstå at denne bloggen vil bli "The most amazing show on earth", men håper den kan være til nytte og glede for noen, alternativt et lite tidsfordriv på "surfeveien" for andre. Det er iallefall en glede for meg å pusle med i en travel hverdag. Jeg er også på Twitter som @RagOrj og på mail: roxy_at(at)hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits